Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotaja vahvistaa: Lumia 950, ei 940

Puhelinvertailu


Osittain eläkkeelle siirtynyt mobiiliteollisuuden luottovuotaja Evan Blass (@evleaks) vahvistaa Twitterissä, että tulevat Microsoftin huippu-Lumiat jättävät väliin yhden "sukupolven". Nykyisen huippumalli Lumia 930:n jälkeen tuleekin siis Lumia 950, ei Lumia 940.

Lumia 950 tunnetaan huhuissa koodinimellä Cityman ja sen isoveli Lumia 950 XL puolestaan nimellä Talkman. Laitteiden tekniikka on jo pitkälti vuodettu edellämainitun vuotajan toimesta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja