BlackBerryn Android-puhelimesta vuotaa uusia kuvia – mukana fyysinen näppäimistö

Valtteri Ahonen

BlackBerryn Android-puhelimesta vuotaa uusia kuvia – mukana fyysinen näppäimistö
Kesällä netissä alkoi huhumylly kun useammat eri lähteet kuiskivat puhelinvalmistaja BlackBerryn mahdollisesti kokeilevan Androidia oman alustansa korvikkeeksi. Erinäisten kuvavuotojen jälkeen asia alkaa näyttää yhä varmemmalta.

Uusimmissa kuvissa puhelin on mukana oikeasti, eikä vain mallinnettuna. Ulkonäkö näyttäisi vastaavan hyvin aiemmin vuotaneita kuvia. BlackBerryn Android-puhelimessa näyttäisi olevan takaa esiin liukuva fyysinen näppäimistö.

BlackBerryn toimitusjohtaja, tai kukaan muukaan firmasta, ei ole kuitenkaan edelleenkään suostunut kommentoimaan mahdollista siirtymistä Androidiin. Kuvista huolimatta mitään virallista tietoa ei siis aiheesta ole. Puhelin saattaa olla vain kokeilu, joka päätyy tai on päätymättä markkinoille, tai se voi olla vaikeuksissa rypevälle puhelinyhtiölle kokonaan uuden ajan alku.


Uudet kuvat ovat peräisin Taiwanilaiselta Tinhte-sivustolta. Kuvista raportoi myös muun muassa TechTimes.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.