Motorola esitteli toisen sukupolven Moto 360 -älykellot

2
Manu Pitkänen

Motorola esitteli toisen sukupolven Moto 360 -älykellot
Motorola on esitellyt toisen sukupolven Moto 360 -älykellomallistonsa, jonka lähtökohtana on ollut tehdä kelloista muodikkaampia ja muokattavampia.

Viime vuonna markkinoille tulleen ensimmäisen Moto 360:n tapaan uudet kellot käyttävät "tyhjän renkaan" muotoista näyttöä, vaikka komponenttitoimittajilta olisi varmasti jo saatavilla täysin pyöreitäkin paneeleita. Uusista kelloista löytyy kuitenkin helppo lukitussysteemi, jonka avulla kellon hihnoja voi vaihtaa nopeasti toisiin. Toisen sukupolven Moto 360:stä on tarjolla miehille 42 ja 46 millimetrin versio (hintaero 50 dollaria), minkä lisäksi naisille on tarjolla oma 42 millimetrin kello.

Moto Maker -laitemuokkauspalvelussa kellojen runkoa, näyttötaulun kehystä ja hihnoja voi muokkailla omien mieltymysten mukaisiksi. Hihnojen osalta tarjolla on nahka- ja metallivaihtoehdot muutamassa eri värissä. Hinnat liikkuvat valinnoista riippuen 299 ja 429 dollarin välillä.Näiden lisäksi Motorola esitteli vielä erillisen Moto 360 Sport -älykellon, jossa silikonihihna näyttäisi olevan kiinteä, mutta toisaalta kellosta löytyy myös kuntoilumatkojen seuraamiseen soveltuva GPS-paikannus.

Motorolan mukaan se tehnyt parannuksia ensimmäisen Moto 360:n suurimpaan heikkouteen eli akkukestoon. Uusissa kelloissa akusta luvataan riittävän virtaa kahdeksi päiväksi.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -25%

Oppo Find X5 5G
812 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1084 €

Xiaomi 11T Pro – hinta laskenut -22%

Xiaomi 11T Pro
349 € DNA
465 € Multitronic
499 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 446 €

Kommentit (2)

arcanix
arcanix

1

Tuo alareuna, miksi??? Pyöreät näytöt ei kuitenkaan näy olevan mikään ongelma, kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta. Vai saiko feature ensimmäisen version kohdalla niin paljon positiivista palautetta asiakkailta, että se päätettiin säilyttää?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix:

Tuo alareuna, miksi??? Pyöreät näytöt ei kuitenkaan näy olevan mikään ongelma, kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta.


Komponenttivalinta, ei välttämättä huonompi kuin jokin toinen kokonaan pyöreä, ja mistä sitä pyöreyttä mitataan...
Suurin haitta kai se että joitain mahdollisia asiakkaita voi ostopäätöstä tehdessä hämät, siksi kai markkinointi matskussa asiaa ei tuoda esille.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix:

kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta.


Kaikilla valmistajilla ei ole pyöreää, ei edes puolipyöreää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.