>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola esitteli toisen sukupolven Moto 360 -älykellot

2
Manu Pitkänen

Motorola esitteli toisen sukupolven Moto 360 -älykellot
Motorola on esitellyt toisen sukupolven Moto 360 -älykellomallistonsa, jonka lähtökohtana on ollut tehdä kelloista muodikkaampia ja muokattavampia.

Viime vuonna markkinoille tulleen ensimmäisen Moto 360:n tapaan uudet kellot käyttävät "tyhjän renkaan" muotoista näyttöä, vaikka komponenttitoimittajilta olisi varmasti jo saatavilla täysin pyöreitäkin paneeleita. Uusista kelloista löytyy kuitenkin helppo lukitussysteemi, jonka avulla kellon hihnoja voi vaihtaa nopeasti toisiin. Toisen sukupolven Moto 360:stä on tarjolla miehille 42 ja 46 millimetrin versio (hintaero 50 dollaria), minkä lisäksi naisille on tarjolla oma 42 millimetrin kello.

Moto Maker -laitemuokkauspalvelussa kellojen runkoa, näyttötaulun kehystä ja hihnoja voi muokkailla omien mieltymysten mukaisiksi. Hihnojen osalta tarjolla on nahka- ja metallivaihtoehdot muutamassa eri värissä. Hinnat liikkuvat valinnoista riippuen 299 ja 429 dollarin välillä.Näiden lisäksi Motorola esitteli vielä erillisen Moto 360 Sport -älykellon, jossa silikonihihna näyttäisi olevan kiinteä, mutta toisaalta kellosta löytyy myös kuntoilumatkojen seuraamiseen soveltuva GPS-paikannus.

Motorolan mukaan se tehnyt parannuksia ensimmäisen Moto 360:n suurimpaan heikkouteen eli akkukestoon. Uusissa kelloissa akusta luvataan riittävän virtaa kahdeksi päiväksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

arcanix
arcanix

1

Tuo alareuna, miksi??? Pyöreät näytöt ei kuitenkaan näy olevan mikään ongelma, kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta. Vai saiko feature ensimmäisen version kohdalla niin paljon positiivista palautetta asiakkailta, että se päätettiin säilyttää?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix:

Tuo alareuna, miksi??? Pyöreät näytöt ei kuitenkaan näy olevan mikään ongelma, kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta.


Komponenttivalinta, ei välttämättä huonompi kuin jokin toinen kokonaan pyöreä, ja mistä sitä pyöreyttä mitataan...
Suurin haitta kai se että joitain mahdollisia asiakkaita voi ostopäätöstä tehdessä hämät, siksi kai markkinointi matskussa asiaa ei tuoda esille.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arcanix:

kun sellaisia löytyy kaikilta muilta valmistajilta.


Kaikilla valmistajilla ei ole pyöreää, ei edes puolipyöreää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.