Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältäkö tuleva Nexus-puhelin näyttää?

PuhelinvertailuGooglelta odotetaan uusia Nexus-laitteita jälleen tänä syksynä. Tiedot kertovat, että älypuhelimia julkaistaan kaksin kappalein ja kahdelta eri valmistajalta. Uusi renderikuva väittää esittelevänsä lopullisen ulkoasun toiselle näistä puhelimista.
Kuvan puhelin on LG:n valmistama, huhujen mukaan pienempi kahdesta Nexus-puhelimesta. 29. kuluvaa kuuta esiteltävän laitteen takaosaa koristaa pyöreä sormenjälkilukija ja varsin suuri – ja hieman ulkoneva – kamera. Kameran sivussa on lisäksi kaksivärinen salama ja mahdollisesti lasertarkennin.

Edeltävät kuvavuodot ovat esitelleet samanlaista puhelinta, joten lähes varmuudella voidaan sanoa, että tässä on tuleva LG:n Nexus-puhelin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja