Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mainokset estävä nettiselain julkaistiin Androidille ja iOS:lle

1
Manu Pitkänen

Mainokset estävä nettiselain julkaistiin Androidille ja iOS:lle
Suosittua AdBlock Plus -selainlaajennosta kehittävä Eyeo on julkaissut Androidille ja iOS:lle oman selaimen, johon mainossuodatus on integroitu suoraan. Adblock Browser on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Adblock Browser ei ole täysin Eyeon omaa käsialaa, vaan esimerkiksi iOS-versio on rakennettu Kitt-nimisen selaimen pohjalta. iOS-version julkaisussa tuli ehkä hieman kiire, sillä pian julkaistavan iOS 9:n Safari-selain sisältää tuen sisältösuodatusohjelmille (muiden muassa mainosblokkereille).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.