Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Missasitko Applen eiliset julkistukset? Tässä ne ovat 8 minuutissa

1
PuhelinvertailuApple esitteli eilen muun muassa uudet iPhone 6S ja iPhone 6S Plus -puhelimet, uudistetun Apple TV:n sekä suuremman iPad Pron. The Verge on koostanut yllä olevaan kahdeksan minuutin videoon kaikki tärkeimmät tapahtumat Applen yli kaksituntisesta lehdistötilaisuudesta.

Mukana on tietysti edellämainittujen tuotteiden esitteleminen, mutta siihen on mahdutettu myös käyttöliittymien esittelyä sekä muun muassa uusien lisälaitteiden, kuten Apple Pencil -kynän esittely. Mikäli jäi epäselväksi kuinka 3D Touch toimii, niin siitäkin videossa kerrotaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.