Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta vastaveto: Tätä ominaisuutta ei löydy edes uusimmasta iPhonesta

9
Puhelinvertailu

Vastavetona Applen If it's not an iPhone, then it's not an iPhone Samsung on käynnistänyt Yhdysvalloissa oman It's Not a Phone, It's a Galaxy -mainoskampanjan.

Samsungin mainoksen ajatuksena on tuoda esiin Galaxyjen piirteitä, joita ei edes uusimmasta iPhone 6S:stä löydy. Mainoksessa esitellään Galaxy S6:n sisältämää tukea langattomalle lataukselle. Videolla vilahtaa tietysti myös iPhone 6, joka ei luonnollisestikaan reagoi mitenkään latausalustalla.

Vaikka uusimmat Galaxyt ovatkin yhteensopivia langattoman latauksen mahdollistavien tekniikoiden kanssa, ei puhelimen myyntipaketin mukana tule kuitenkaan latausalustaa. Alusta pitää itse ostaa erikseen, joten useimmille USB-piuha on edelleen ensisijainen keino ladata myös Galaxyt.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

prunester
prunester

1

Langaton lataus on edelleen vain tulevaisuuden lupaus. Sillä että maksan ylimääräistä saan yhden paikan missä voin ladata puhelinta johtoja räpläämättä, eli saavutettu hyöty on olematon. Jos on tarve ladata puhelinta töissä, autossa, matkalla lounaalla tms, niin edelleen pitää kaivaa se johto esille.

Nykyisellä tahdilla menee kymmeniä vuosia ennen kuin esimerkiksi autoista löytyy langattomat latauslaitteet. Kuulemma joissain kahviloissa noita laitteita on, mutta itse en muista nähneeni missään julkisella paikalla langatonta latauspistettä, langallisia kyllä muutamassa paikassa.

Langaton lataus olisi hieno tekniikka jos sitä oikeasti voisi hyödyntää. Ehkä vielä joskus?

Vastaa
pentsu
pentsu

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Järjetön tuo langaton lataus... Eihän sitä puhelinta edes voi käyttää latauksen aikana

Totta. Ainoa hyöty on siinä jos ihminen on niin laiska ettei jaksa laittaa piuhaa kiinni.

Vastaa
perhana
perhana

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Järjetön tuo langaton lataus... Eihän sitä puhelinta edes voi käyttää latauksen aikana

Totta. Ainoa hyöty on siinä jos ihminen on niin laiska ettei jaksa laittaa piuhaa kiinni.

Ainoa hyöty siitä itselleni on se että voin nukkumaan käydessä kohtalaisen huolettomasti pimeässä pudottaa luurin kädestä lataustelineen päälle, onnistuu yhdellä kädellä kun ei tarvitse pistokkeen kanssa räpeltää, toinen hyöty on se että voin autossa olevaan langattomalla latauksella varustettuun telineeseen tuupata luurin jälleen yhdellä kädellä ja luuri lataa itseään aina telineessä ollessaan, ei tarvitse autossakaan räpeltää luuria kahdella kädellä että saisi laturin pistokkeen rassattua paikalleen, ja puhelimen voi tarvittaessa melko huolettomasti nykäistä telineestä ilman pelkoa latauspistokkeen hajoamisesta...

No toisaalta, noihin suhteellisen vähäisiin hyötyihin kun on tottunut, niin en oikeastaan voisi edes kuvitella hommaavani kännykkää jossa ei ole langatonta latausta.

Matkalla tulee oltua senverran harvemmin että silloin pärjää perinteisellä laturilla, työpäivän aikana ei luuria tarvitse latailla kun sehän lataantui jo työmatkalla siinä autotelineessä, samoin kahvilassa ja lounaalla tulee istuttua senverran lyhyitä aikoja että eipä silloinkaan ole tullut tarvetta luuria latailla.

Eli, on se hyvä että Nokia keksi tuoda puhelimiin sisäänrakennetun langattoman latauksen ;-)

Vastaa
prunester
prunester

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

kahvilassa ja lounaalla tulee istuttua senverran lyhyitä aikoja että eipä silloinkaan ole tullut tarvetta luuria latailla.


Harva kai kahvilassa niin pitkään istuu että sen takia ladata tarvitsisi, mutta tuo on yksi niitä asioita mitä on pidetty langattoman latauksen etuna että esimerkiksi kahvilla käydessä voisi puhelimen samalla ladata vain laittamalla sen pöydälle.

Ei ole mitenkään harvinaista että puhelimesta loppuu akku kesken päivän ja noin sen saisi ladattua samalla kun nauttii kupin mokkaa.

Langaton lataus on edelleen vuosia markkinoille tulonsa jälkeen vain lunastamaton tulevaisuuden lupaus.

Vastaa
perhana
perhana

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prunester:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

kahvilassa ja lounaalla tulee istuttua senverran lyhyitä aikoja että eipä silloinkaan ole tullut tarvetta luuria latailla.


Harva kai kahvilassa niin pitkään istuu että sen takia ladata tarvitsisi, mutta tuo on yksi niitä asioita mitä on pidetty langattoman latauksen etuna että esimerkiksi kahvilla käydessä voisi puhelimen samalla ladata vain laittamalla sen pöydälle.

Ei ole mitenkään harvinaista että puhelimesta loppuu akku kesken päivän ja noin sen saisi ladattua samalla kun nauttii kupin mokkaa.

Langaton lataus on edelleen vuosia markkinoille tulonsa jälkeen vain lunastamaton tulevaisuuden lupaus.

Minulla se on kyllä lunastanut kaikki lupaukset joita siltä olin osannut odottaa, en toki langattoman latauksen takia Lumia 920:sta aikoinaan ostanut, mutta kun siihen tottui niin seuraavan luurin yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista pidin juuri langatonta latausta, minulle on ihan sama löytyykö latauspisteitä kahviloista vai ei, mutta yöpöydälle lataukseen puhelin tulee laitettua about 360 kertaa vuodessa, ja samoin autolaturiin, joten se on vuodessa melkoinen määrä säästettyjä pistokkeen ronkkimisia, varsinkin kun ei tuo micro-usb liitinkään edelleen mitenkään vaivattomasti oikeaan reikään ja oikein päin osu.

Vastaa
pentsu
pentsu

8

Täytyy vetää puheita takaisin. Ihmisillä on erilaisia tarpeita kuten Perhanan kommentti osoitti. Tilanne itsellä on aikalailla päinvastainen. Luuria lataillaan töissä puhelujen aikana, välissä ja yöllä. Työmatka on sen verran lyhyt ettei lataamisesta matkan aikana ole mitään hyötyä. Yhtenä hyvänä pointtina Perhana mainitsi usb liittimen räpläämisen. Nuo tuppaavat olemaan aika heiveröisiä vaikkei itsellä (toistaiseksi) yhtäkään ole hajonnut.

Vastaa
Caliber
Caliber

9

Nexusen myötä tuli tuohon langattomuuten tutustuttua, ja on se kyllä yöpöydällä ihan verraton, ei illalla tosiaan tarvi hämärässä ihmetellä kummin päin se johto on, ja aamulla kun silmät solmussa repii sitä huutavaa luuria, niin se ei tipu lattialle tms kun johto on kiinni. Kyllä sillä säästävä vaikutus on USB johdoitin ja liittimiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.