Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen iPhone-hittipeli Drive Ahead! julkaistiin Androidille

Manu Pitkänen

Suomalainen iPhone-hittipeli Drive Ahead! julkaistiin Androidille
Suomalainen pelistudio Dodreams on julkaissut iOS:llä kunnioitettavat neljä miljoonaa latauskertaa kerryttäneen Drive Ahead! -pelin Androidille. Peli on saatavilla toistaiseksi Suomessa, Australiassa ja Tanskassa. Android-version varsinainen maailmanlaajuinen julkaisu on 10. lokakuuta.

Jos Drive Ahead! ei ole entuudesta tuttu, niin pelin idea on lyhyesti sanottuna saada kolkattua vastustaja omalla ajoneuvolla. Taistelut tapahtuvat 1 vs 1 -asetelmana pienissä areenoissa, joihin on lisätty mielenkiinnon lisäämiseksi erilaisia ansoja. Peliä voi pelata yksinpelinä puhelinta vastaan tai paikallisena moninpelinä (näytöllä on ohjauspainikkeet molemmille pelaajille, joten kaksinpeliä helpottaa jos käytössä on isonäyttöinen puhelin). Pelaajien käytettävissä on erilaisia ajoneuvoja, joilla kullakin on omat etunsa ja heikkoutensa.Grafiikat on muodikkaasti pixel art -tyyliä, joka ainakin vanhemmalla pelaajasukupolvella saattaa herättää nostalgiafiiliksiä pintaan.

Peli on ladattavissa Google Playstä sekä App Storesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.