Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple kiistää epäilyt: "iPhone 6S on tekemässä uuden myyntiennätyksen"

1
Manu Pitkänen

Apple kiistää epäilyt: iPhone 6S on tekemässä uuden myyntiennätyksen
Applen mukaan iPhone 6S -puhelimien ennakkomyynti on lähtenyt liukkaasti käyntiin ja yhtiö ennakoi nykyisen tahdin johtavan uuteen ennätykseen avajaisviikonloppumyynnissä. Apple rikkoi oman ennätyksensä viime vuonna saattamalla markkinoille 10 miljoonaa iPhone 6 -puhelinta.

Kommentti leikkaa siivet niiltä huhupuheilta, joiden mukaan iPhone 6S:n hyvä saatavuustilanne Applen verkkokaupassa merkitsisi puhelimen heikkoa kysyntää. Useimpien 4,7-tuumaisten iPhone 6S -mallien saatavuus on pysynyt hyvänä monissa maissa, mutta punakultaisen värivariantin ja iPhone 6S Plussan saatavuus on ollut paljon heikompaa. Jos Kiinassa ostaa nyt jonkin iPhone 6S -mallin Applen verkkokaupasta, joutuu hän odottamaan laitteen saapumista pari viikkoa.
Applen mukaan ennakkomyynti yhtiön verkkokaupassa on ollut odotettuakin vilkkaampaa, minkä vuoksi se aikoo nyt tehdä hartiavoimin töitä saadakseen kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. Puhelimia tulee tarjolle myös Applen myymälöihin ja muihin myyntikanaviin, joten vaikkei verkkokaupasta saisikaan nyt tilattua laitetta syyskuun 25. päivälle, löytyy laitteita kuitenkin Apple Storesta.

Viime vuonna Apple kertoi iPhone 6:n ennakkomyynnin ylittäneen neljä miljoonaa kappaletta ensimmäisen vuorokauden aikana. Nyt Apple ei paljastanut ensimmäisen vuorokauden tilaussaldoa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa koska iPhone 6S ja iPhone 6S Plus tulevat myyntiin Suomessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja