Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin edullinen Windows 10 -puhelin paljastui?

Puhelinvertailu


Microsoft lähetti aiemmin tällä viikolla kutsuja lehdistölle, joissa kerrottiin Windows 10 -laitteiden julkaisutilaisuudesta. Erityisesti mobiililaitteisiin keskittyvä tilaisuus järjestetään 6. lokakuuta New Yorkissa ja sieltä on odotettavissa muun muassa uusia Lumia-puhelimia.

Lumia-puhelimista eniten huhujen ja vuotojen kohteena ovat olleet Lumia 950 ja Lumia 950 XL, jotka ovat Microsoft tulevat huippumallit. Nyt verkkoon on vuotanut tietoja mahdollisesta budjettiluokan puhelimesta, jonka mallinimi on Lumia 550.

Saksalaissivusto WinFuture kertoo 8 gigatavun tallennustilalla varustetusta Windows-puhelimesta, josta löytyy LTE-yhteydet sekä 4,7 tuuman näyttö. Sivuston kuvakaappauksen mukaan sveitsiläiskaupassa laitteen hinnaksi oli laitettu alennuksen jälkeen 113,90 frangia eli n. 104 euroa.


Lumia 550 on jatkoa edulliselle Lumia 540:lle joka esiteltiin aiemmin tänä vuonna. Hieman omituisesti näytön koko on kuitenkin pienentynyt viidestä tuumasta. Muuten muutoksia laitteiden suhteen on todennäköisesti melko vähän – lukuun ottamatta tietysti Windowsin uudempaa versiota.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja