Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta älypuhelin taittuvalla näytöllä? Näihin kuviin ei kannata uskoa

1
Manu Pitkänen

Samsungilta älypuhelin taittuvalla näytöllä? Näihin kuviin ei kannata uskoa
Viime päivinä netissä on kohistu jonkun kiinalaisen Weibo-käyttään julkaisemista kuvista (uutiskuvana), joiden hän väittää esittävän Samsungin ensi vuoden alussa julkaistavaa taiteltavaa älypuhelinta. Hyvin harva tuntuu osanneen epäillä, että kyseessä olisi huijaus.

Hälytyskellojen olisi pitänyt soida useimpien teknologiablogaajien päässä jo kuvia vilkaistaessa. Kuvissahan näkyy aivan selvästi samat taustakuvat kuin Samsungin vuonna 2012 myydyissä laitteissa, esimerkiksi kukkataustakuvaa käytettiin Galaxy S3:n oletustaustakuvana. Se oli aika vahva vinkki siihen suuntaan, että kuvat ovat peräisin jostakin vanhasta markkinointi- tai konseptimateriaalista.

Muistia vähän virkistämällä ja nopealla YouTube-haulla selviääkin, että kyseinen laite nähdään Samsungin Youm-näyttöjen CES-mainosvideolla (video alla).

Voihan tietysti olla että Samsung todella aikoo julkaista mainosvideollakin nähdyn konseptilaitteen ensi vuoden alussa. En kuitenkaan lähtisi odottamaan laitetta vuotokuviksi väitettyjen ruutukaappausten perusteella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Jotain uutta ja erilaista taitavat olla pykäämässä,muuten olisi turha mustetta kuluttaa. Mitä mahtaa olla,ja kuinka tarpeellista tai haluttavaa,jää nähtäväksi.

Kaikki uusi kiinnostaa,vaikka itse en moista tarvitsekaan.
Jännä nähdä mitä ovat tehneet.Ennenkaikkea pystyneet myös valmistamaan.Se tuossa on haastavinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja