Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi kilpailijan WhatsAppille

1
Puhelinvertailu

Epäonnistuneen ChatON-pikaviestisovelluksen poistamisen jälkeen Samsung on päättänyt lähestyä markkinoita uudelleen julkaisemalla Socializer-sovelluksen Google Play -kaupassa.

Uusi sovellus perustuu avointa lähdekoodia olevan Telegram for Android -projektiin. Sen suurimpia vahvuuksia esimerkiksi WhatsAppiin ja Viberiin nähden ovat Samsungin oman SWAP-alustan hyödyntäminen, mikä mahdollistaa web-applikaatioiden jakamisen chat-keskusteluissa. Toimintoa on selvennetty alla olevalla videolla.

Socializerin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta. Sovellusta käyttääkseen on käyttäjän houkuteltava myös kaverinsa lataamaan sovelluksen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja