Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn julkaisematonta Android-puhelinta esitellään videolla

Puhelinvertailu


Kanadalaisyhtiö BlackBerryltä on odotettu pitkään Androidiin pohjautuvaa puhelinta, mutta toistaiseksi olemme joutuneet tyytymään vuotokuviin tai huhuihin. Viimeaikoina Venice-koodinimellä tunnettu puhelin on löytänyt yhä enemmän tietään ulkopuolisten käsiin ja nyt on jo ensimmäisen videon aika, kertoo The Verge.

Baka Mobile on julkaissut videon Venicestä, jossa laitetta käydään pintapuolisesti läpi ohjelmiston ja rakenteen osalta noin neljä minuuttia. Laitteen mielenkiintoisin ominaisuus on tietysti liukumekanismin takaan paljastuva fyysinen QWERTY-näppäimistö, joita nykypuhelimista ei juuri löydy.

Laitteesta löytyy tietysti Android-puhelimille tutut volyyminapit, lukitusnappi, 3,5 mm kuulokeliitin ja microUSB-liitin. Videolla mainitaan myös suuresta eteenpäin suunnatusta kaiuttimesta laitteen alaosassa à la HTC sekä melko massiivisesta kamerareunuksesta. Kameran vieressä vaikuttaa olevan kaksivärinen salama ja Android vaikutti olevan hienovaraisesti muokattu esimerkiksi BlackBerry Hubilla ja haulla.


Android Authority on puolestaan julkaissut kuvia, joissa esitellään myös enemmän käyttöliittymää.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja