Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin terveyssovellus saatavilla nyt kaikille Android-puhelimille

Puhelinvertailu

Samsungin Galaxy S4:ssä aikoinaan ensimmäistä kertaa esittelemä kuntoilu- ja terveyssovellus S Health on saapunut vapaasti jakeluun Play-kauppaan. S Healthin saa siis nyt Galaxy-sarjan puhelinten lisäksi myös kaikkiin muihin Android-puhelimiin.

Korealaisjätti toi S Healthin Play-sovelluskauppaan jo keväällä, mutta se oli saatavilla vain sitä tukeville Galaxy-puhelimille. Nyt se toimii myös kilpailijoiden laitteilla sekä kaikilla Samsungin malleilla.

Sovelluksella onnistuu aktiviteettien, levon sekä ravinnon mittaaminen. Lisäksi tuetuilla laitteilla saa myös monipuolisempaa dataa esimerkiksi sykkeen ja happisaturaation muodossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja