iPhone 6s:n toimitukset alkoivat jo – Testituloksetkin julki

1
Manu Pitkänen

iPhone 6s:n toimitukset alkoivat jo – Testituloksetkin julki
iPhone 6s:n toimitukset kuluttajille pitäisi käynnistyä tämän viikon perjantaina, mutta joillekin onnekkaille lähetti on jo kiidättänyt ennakkotilatun puhelimen. Näin on käynyt esimerkiksi yhdysvaltalaiselle Adrienne Alpernille.

Alpern otti tietysti kaiken ilon irti ennakkoon saapuneesta lähetyksestä. Hän on julkaissut niin valokuvia kuin 4K-videoitakin Twitterissä, mutta niiden lisäksi hän mittautti puhelimen suorituskyvyn Geekbenchillä.

Tuloksiksi iPhone 6s:n A9-piiri nakuttaa 2292 ja 4293 pistettä (single-core, multi-core). Toisessa ruutukaappauksessa single-core-tuloksena näkyy tosin hieman korkeampi lukema (2413 pistettä). Puhelinvertailun testissä piipahtanut Galaxy S6 edge+ saa samassa testissä 1505 ja 5119 pistettä, eli single-core-tulos on alhaisempi mutta multi-core-tulos on korkeampi. iPhone 6:lla vastaavat pisteet ovat noin 1600 ja 2900.

Geekbench myös vahvistaa puhelimessa olevan kaksi gigatavua käyttömuistia ja kaksiytimisen A9:n kellotaajuuden olevan 1,8 gigahertsiä.


Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

Kyllä ne vaan jotain osaavat applella... vaikka rauta olisi paperilla olevinaan kuinka heikkoa samsungin speksihirmuun verrattuna niin jo tuon testin perusteella sanoisin että kyllä iphone vie jälleen käytännössä voiton, tuskin nyt kuitenkaan sellaisia sovelluksia vielä löytyy jotka pystyisivät tuon pienen eron multi-core tehossa hyödyntämään, ero on kuitenkin melko pieni ottaen huomioon sen että iphonessa edelleen ainoastaan kaksi ydintä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.