Googlen Nexus-uutuuksien nimet vuotivat

2
Manu Pitkänen

Googlen Nexus-uutuuksien nimet vuotivat
Google ei ole kyennyt varjelemaan kovinkaan hyvin tämän syksyn Nexus-mallistoaansa vuodoilta, mutta laitteiden lopulliset nimet pysyivät pitkään salaisuutena. Nyt nimistäkin on saatu "varmaa tietoa".

Android Policen julkaisemista myyntipakkauskuvista selviää, että LG:n viisituumaista Nexus-puhelinta aiotaan myydä Nexus 5X -nimellä. Vastaavasti Huawein kookkaampi malli tulee myyntiin nimellä Nexus 6P. Nimissä esiintyvien kirjainten (X ja P) tarkoitusta tai syvempää merkitystä ei kuvista pysty oikein päättelemään.

Google järjestää lehdistötilaisuuden 29. syyskuuta, missä yhtiön odotetaan myös esittelevän uudet Nexus-puhelimet. Aiemmin vuotaneiden kuvien perusteella molemmissa puhelimissa on USB-C-portti ja sormenjälkilukija (kameran alapuolella). Nexus 5X:ssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö sekä Snapdragon 808 -suoritin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Vaikka uusissa puhelimissa ei ole vähään aikaan ollut yhtään mitään sellaista, että kokisin tarpeekseni päivittää LG G2:sta, niin nämä kuitenkin vähän kiinnostavat. LG:n uusi Nexus kiinnostaisi, mutta haluaisin kuitenkin 5.5 tuuman näytön. Ja Huaweissa se on liian suuri, ja vuotanut design on jotain niin kamalaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.