Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto vahvistaa entisestään Lumia-huhuja

PuhelinvertailuUusi vuotanut kuvakaappaus vahvistaa aiemmin huhuttuja ja vuotaneita speksejä tulevalle Lumia-lippulaivamallille. Lumia 950 XL on tämänkin kiinalaisvuodon mukaan varustettu todellisella nykyajan tekniikalla.
Vaikka nykyisin puhelimista löytyy parhaimmillaan jo 4K-näyttöjä ja 4 gigatavua RAM-muistia, niin tulevan Lumia 950 XL:n QHD-resoluution (2560x1440) näyttö ja 3 gigatavua RAM-muistia asettaa sen taatusti kärkikastiin tekniikan osalta.

Järjestlemäpiirinä kuvakaappauksessa on odotetusti Snapdragon 810 (8994) ja muita huhuttuja ominaisuuksia ovat muun muassa 32 gigatavua tallennustilaa sekä 20 ja 5 megapikselin kamerat.

Microsoft järjestää Windows 10 -tapahtuman 6. lokakuuta, jolloin julkaistaan kyseisen Lumia 950 XL:n lisäksi sen pikkuveli Lumia 950 sekä todennäköisesti myös muita Lumia- ja Surface-laitteita.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja