Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft paljastaa Windows 10 -laitteita lokakuun alussa

1
PuhelinvertailuMicrosoft on lähettänyt lehdistölle kutsuja Windows 10 -tapahtumaan, joka järjestetään 6. lokakuuta New Yorkissa. Kutsussa luvataan uusia Windows 10 -laitteita ja lienee selvää on, että tulossa on ainakin uusia älypuhelimia ja tabletteja.
Tulossa on varmasti vähintään pari uutta Lumia-puhelinta, Surface-tabletteja sekä PC-laitteita. Lisäksi varmasti kuulemme myös Xboxin tulevaisuudesta sekä erinäisiä sovellusuutisia.

Puhelimista odotetaan erityisesti Cityman- ja Talkman-koodinimellä tunnettujen Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n julkaisua. Surface-tableteista huhuissa on ollut puolestaan Surface Pro 4, mutta myös suurempi – jopa iPad Prota suurempi – versio saattaa olla luvassa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja