Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kuokki jälleen iPhone-julkaisussa

2
Matti Vähäkainu

Samsung kuokki jälleen iPhone-julkaisussa
Applen ja Samsungin välinen kilpailu ei ole mitään uutta. Vuosikausia jatkunut viha-rakkaus-suhde esiintyy usein Samsungin yrityksinä mollata Applea tai jopa laitteita jonottavia ihmisiä. Tälläkin kertaa Samsung on yrittänyt kampanjallaan Lontoossa kuokkia Applen juhlapäivää.

Jonottaneille ihmisille on jaettu vettä, huopia ja sinisiä tyynyjä, joissa komeilee teksti #NextIsNew. Jotkut luulivat, että kyseessä oli Applen lahja, mutta tosiasiassa jakajat olivat tietysti Samsungin asialla. Samsungin sininen väri ja yhtiön aiemmin käyttämän Next is Now -sloganin uusi versio kertoo korealaisyhtiöstä.

Samsung käyttää hashtagiä #NextIsNew uuden Galaxy S6 Edge+:n markkinoinnissa. Samsung Mobile UK kysyy Twitterissä kyseisellä hashtagillä, että miksi ihmiset jonottavat, kun Galaxy S6 Edge+ on jo kaikkien saatavilla.Jakajat kertoivat tuotteiden tulevan Iris-nimiseltä markkinointiyhtiöltä ja he kuvasivat videota. He eivät siis kertoneet Samsung-yhteydestä ja onnistuivat huijaamaan jotkut mainostamaan Samsungin tuotteita iPhone-jonossa.

Kyseinen markkinointistrategia ei ole suinkaan Samsungin yksinoikeus, muun muassa HTC on jakanut vettä Samsungin lehdistötapahtumien yhteydessä. Allekirjoittaneelle on tosin selvinnyt hyvin nopeasti mikä yhtiö ja millä asialla he ovat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja