Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli uuden Supreme Camera -version Onesta

1
Matti Vähäkainu

HTC esitteli uuden Supreme Camera -version Onesta
Tänään on oikea Androidin superpäivä. Myöhemmin tänään Google esittelee uusia Nexus-laitteita, uutta Androidin 6.0 Marshmallow -versiota ja jo sitä ennen HTC on päättänyt esitellä omaa päivitettyä näkemystä Android-älypuhelimesta.

HTC esitteli tämän vuoden lippulaivamallistaan jälleen yhden uuden version. One M9+ Supreme Camera on yksinkertaisesti paremmalla kameralla varustettu One M9+ -versio, juuri mikään muu ei ole muuttunut.

Uusi kamera on 21 megapikselinen ja sisältää optisen kuvanvakaimen. Lisäksi kameraa avustaa automaattinen lasertarkennus, joka nopeuttaa tarkentamista merkittävästi ja toimii perinteistä tarkennusta paremmin erityisesti pimeässä.

Laitteen spekseistä löytyy samaa M9+:n huipputasoista rautaa eli 10-ytiminen Mediatek MT6795T Helio X10, 5,2 tuuman QHD-näyttö, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka, 4 megapikselin etukamera ja 2840 milliampeeritunnin akku.

Uutuus saapuu ensimmäisenä myyntiin HTC:n kotimaassa 6. lokakuuta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja