Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Butterfly-mallistolle jatkoa

Matti Vähäkainu

HTC:n Butterfly-mallistolle jatkoa
HTC on esitellyt tänään uusia Android-laitteita, joiden joukossa on uusi Butterfly 3. One-sarjaa edullisempaa huippupuhelinta etsivälle tarkoitettu Butterfly 3 vuoti jo viime keväänä.

Buttefly 3 on varustettu One M9+:n ja uuden Supreme Camera -version tavoin 5,2 tuuman QHD-kosketusnäytöllä, mutta järjestelmäpiirinä on Qualcommin Snapdragon 810. Kuten metallisessa isoveljessä, myös Butterfly 3:ssa on 20 megapikselin takakamera ja sen kaverina lasertarkennus, mutta selfie-kamera on varustettu suuremmalla 13 megapikselin sensorilla.
Laitteessa on 32 gigatavua tallennustilaa ja 3 gigatavua RAM-muistia, kuten One M9+:ssa. Tekniikan osalta laite on siis erittäin lähellä One M9+ -malleja, mutta erottavana tekijänä rakenne. Butterfly 3:n veden- ja pölynkestävä kuori on valmistettu muovista ja sitä saa usemman eri värisenä.

Butterfly 3 saapuu ensimmäisenä markkinoille Taiwanissa ensi kuun 20. päivä ja myöhemmin muualla maailmassa. Hintaa laitteella on n. 535 euroa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja