Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein Nexus 6P myyntiin Suomessa vasta loppuvuodesta

Valtteri Ahonen

Huawein Nexus 6P myyntiin Suomessa vasta loppuvuodesta
Googlen tänään julkaistu uusi lippulaiva-Nexus saapuu Suomeen vasta aivan loppuvuodesta, marraskuun puolella, kertoo Huawei.

Huawei hehkuttaa tiedotteessaan kuinka hieno kokemus Nexus-projekti on yhtiölle ollut ja kiittelee Googlea. Tuloksena onkin ihan tasokkaan näköinen puhelin, joka pystynee kilpailemaan myös kovimpien vastustajien kanssa. Varsinaisten testien tehtäväksi jää määrittää, mikä on kilpailun tulos. Perinteisesti Nexus-puhelinten lento on sakannut kameroiden kohdalla.

Huawein puhelin on kahdesta julkaistusta Nexus-laitteesta kalliimpi. Suomessa puhelin on saatavilla 9.11.2015 hintaan 649 euroa (32GB), 699 euroa (64GB) ja 799 euroa (128GB). Parahiksi joulumyyntiin siis.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja