Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google aloitti Android Marshmallowin jakelun

Manu Pitkänen

Google aloitti Android Marshmallowin jakelun
Google on aloittanut Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmän jakelun ennakkoon ilmoitettuihin laitteisiin. Käyttöjärjestelmä löytyy tehdasasennettuna viime viikolla esitellyistä Nexus 5X- ja Nexus 6P -älypuhelimista.

Marshmallow-päivitys tulee Nexus 5:lle, Nexus 6:lle, Nexus 7:lle (2013), Nexus 9:lle ja Nexus Playerille. Vaikka jakelu alkoikin tänään, voi päivityksen saatavuudessa olla maa- ja operaattorikohtaisia eroja porrastetun jakelun vuoksi.

Muiden kuin Nexus-laitteiden päivityssaatavuudesta olemme keränneet tietoja toiseen artikkeliin.

Marshmallowin kolme pääominaisuutta ovat Google Now on Tap, virrankulutuksen optimointi ja uusi käyttöoikeuksien hallinta. Ensinnä mainitussa on kyse sovellusten sisältöjen perusteella tehtävistä hauista: jos käyt esimerkiksi pikaviestikeskustelua tapaamispaikasta, saat lisätietoa kyseisestä paikasta Google Now'n avulla (painamalla kotinäppäintä pitkään pohjassa). Virrankulutusta on vuorostaan yritetty pienentää vähentämällä laitteen aktiivisuutta kun se on käyttämättömänä ja paikoillaan. Uuden käyttöoikeushalinnan avulla voit kullakin käyttökerralla määrittää mihin toimintoihin sovelluksella oikeus päästä käsiksi ja mihin ei. Tähän asti nämä oikeudet on pitänyt antaa kerralla ohjelmalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.