Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää tietoja huhutusta OnePlus ministä

Puhelinvertailu

Lisää tietoja huhutusta OnePlus ministä
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on onnistunut markkinointistrategiassaan sekä viime vuoden esikoispuhelimen että tämän vuoden kakkosmallin kohdalla. Yhtiön ensimmäinen malli tunnettiin erityisesti edullisesta hinnasta, mutta toisen sukupolven laitteen hinta nousi hieman korkeammalle.

Edullisemmalle – kenties pienemmälle – olisikin varmasti kysyntää. OnePlus-pomo Carl Pei onkin kertonut aiemmin yhtiön suunnittelevan myös toista puhelinta OnePlus 2:n (kuvassa) rinnalle. Nyt mahdollisesta miniversiosta on vuotanut lisätietoja.

Uusien tietojen mukaan laite olisi mahdollisesti varustettu viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja MediaTekin kahdeksanytimisellä MT6795T-piirillä, joka löytyy mm. HTC:n One M9+ -mallista. Tiedot kertovat, että laite on mahdollisesti varustettu niin ikään kiinalaisen Xiaomin Mi 4c -mallin näytön lisäksi samalla Sonyn 13 megapikselin IMX258-kamerasensorilla.Mitään virallista ei ole vielä tietysti tiedossa, eikä vielä näiden huhujen perusteella kannata varauksetta odottaa edullisempaa OnePlus-puhelinta. Jäämme siis odottamaan lisätietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.