Lisää tietoja huhutusta OnePlus ministä

Puhelinvertailu

Lisää tietoja huhutusta OnePlus ministä
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on onnistunut markkinointistrategiassaan sekä viime vuoden esikoispuhelimen että tämän vuoden kakkosmallin kohdalla. Yhtiön ensimmäinen malli tunnettiin erityisesti edullisesta hinnasta, mutta toisen sukupolven laitteen hinta nousi hieman korkeammalle.

Edullisemmalle – kenties pienemmälle – olisikin varmasti kysyntää. OnePlus-pomo Carl Pei onkin kertonut aiemmin yhtiön suunnittelevan myös toista puhelinta OnePlus 2:n (kuvassa) rinnalle. Nyt mahdollisesta miniversiosta on vuotanut lisätietoja.

Uusien tietojen mukaan laite olisi mahdollisesti varustettu viiden tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja MediaTekin kahdeksanytimisellä MT6795T-piirillä, joka löytyy mm. HTC:n One M9+ -mallista. Tiedot kertovat, että laite on mahdollisesti varustettu niin ikään kiinalaisen Xiaomin Mi 4c -mallin näytön lisäksi samalla Sonyn 13 megapikselin IMX258-kamerasensorilla.



Mitään virallista ei ole vielä tietysti tiedossa, eikä vielä näiden huhujen perusteella kannata varauksetta odottaa edullisempaa OnePlus-puhelinta. Jäämme siis odottamaan lisätietoja.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.