Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Plussan osuus paisuu, pienempi iPhone pitää piikkipaikan

Puhelinvertailu

Plussan osuus paisuu, pienempi iPhone pitää piikkipaikan
Applen viime vuoden strategiauudistus oli odotettu, mutta sitäkin onnistuneempi. Uudet suuremmat mallit ovat nostaneet iPhonen suosion uusiin huippulukemiin kahtena vuotena peräkkäin. Edelleen käteensopivampi versio on kuitenkin suositumpi.

Uudet tutkimustiedot kertovat, että uusien iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan kohdalla pätee edellisvuoden trendi, jossa 4,7 tuuman näytöllä varustettu pienempi malli on huomattavasti Plus-mallia suositumpi. Localyticsin mukaan pienempi malli myi ensimmäisellä viikolla neljä kertaa Plus-mallia enemmän.
Luonnollisesti osasyynä on tavallisen mallin edullinen hinta, mutta myös kokopreferenssi on varmasti pienemmän puolella. Vaikka Plus-malli ei olekaan päässyt samaan suosioon, niin massiiviset joukot ostavat myös puhlettikokoista iPhonea. Voisi myös väittää, ettei iOS ole parhaimmillaan puhlettiluokassa, eikä Plus-malli siten pääse täysin oikeuksiinsa.

Plus-malli oli kuitenkin tänä vuonna entistä suositumpi noin 20 prosentin osuudella. Viime vuonna Plus-mallin osuus koko iPhone 6 -myynnistä ensimmäisellä viikolla oli vain reilut 10 prosenttia.

Aiemmat tiedot ennakkotilauksista kertoivat, että uusi ruusukultainen malli on värivaihtoehdoista yleisin, joten nyt voidaan tarkentaa, että selvästi suosituin malli on ruusukultainen iPhone 6s.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja