Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä, Pepsiltä tulossa älypuhelin?

6
PuhelinvertailuVerkkoon on vuotanut suhteellisen omituinen älypuhelin. Itseasiassa puhelin on melko tavanomainen, mutta valmistaja sitäkin omintakeisempi.
Kyseessä on virvoitusjuomayhtiö Pepsin oma älypuhelin. Pepsi P1 on tietojen mukaan varustettu 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, MediaTekin järjestelmäpiirillä,13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameroilla, 2 gigatavulla RAM-muistia, 16 gigatavun tallennustilalla ja 3000 milliampeeritunnin akulla.

Speksien perusteella laite on siis hyvin tavanomainen, joskin alle 200 euron hintaan suhteellisen hyvin varusteltu älypuhelin. Ulkonäöltään se muistuttaa kovasti esimerkiksi joitain Huawein Mate-malleja.

Laitteen valmistajasta ei sen kummemmin ole tietoa. Luonnollisesti tässä vaiheessa emme vielä tiedä edes varmasti, että laite on millään tapaa aito. Voimme lähinnä spekuloida miksi Pepsi haluaisi oman älypuhelimensa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mauriland:

Varmaan joku kiinakopio :D

Tuosta ei tietoa, uutisointien mukaan Pepsillä on Kiinassa tollossa/mennossa jokin kuvio ja tulossa on puhelin Pepsin väreissä.

Vastaa
Juular
Juular

4

Malttamattomana odotan sitä tulevaa Pepsi MAX mallia kun tuo tavanomainen ei niin maistu..

Mainostiimillä ollut liian iso budjetti?

Vastaa
Boss93
Boss93

6

Miten mulle tuli ensimmäisenä mieleen ZTE tuosta puhelimesta... Lähinnä ehkä muistuttaa ZTE:n blade v2 tablettia

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja