Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2:n myynti avautuu tänään – Kuka tahansa voi tilata tunnin ajan

1
Puhelinvertailu

OnePlus 2:n myynti avautuu tänään – Kuka tahansa voi tilata tunnin ajan
Jos olet tiiraillut seuraavaksi älypuhelimeksi OnePlus 2:ta, niin tänään koittaa mahdollisuus hankkia sellainen ilman kutsua. Puhelimen kehittäjä aikoo nimittäin avata kauppansa tänään tunnin ajaksi.

Puhelintilauksia otetaan vastaan tunnin ajan kello 13.00 lähtien (Suomen aikaa). Yhtä tilausta kohden on mahdollisuus varata korkeintaan kaksi puhelinta. Tällä hetkellä OnePlussan verkkokaupassa näyttäisi olevan saatavilla vain 399 euroa maksava 64 gigatavun malli.

OnePlussan mukaan avoimella myynnillä yritetään hyvittää puhelimen pieleen mennyttä myynnin aloitusta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja