Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6s:n kameran kuvanlaatu testattiin – ei juuri edistystä

Manu Pitkänen

iPhone 6s:n kameran kuvanlaatu testattiin – ei juuri edistystä
DxOMark on julkaissut oman arvostelunsa viime perjantaina Suomessa myyntiin tulleen iPhone 6s:n kameran kyvykkyydestä. Lopputulos on ehkä "tylsähkö", sillä kuvanlaadullisia eroja iPhone 6:een verrattuna ei juuri ole.

iPhone 6s sai DxOMarkin pistetyksessä saman kokonaistuloksen (82 pistettä) kuin Sony Xperia Z3+, iPhone 6 ja iPhone 6 Plus. Parhaimmat kamerat DxOMarkin mukaan löytyy tällä hetkellä Sonyn Xperia Z5:stä (87 pistettä) ja Galaxy S6 edgestä (86 pistettä).

Eniten kehittämisen varaa iPhone 6s:n kamerassa on DxOMarkin arvostelun perusteella kohinassa ja tekstuureissa. Tekstuuriasteikko DxOMarkin testeissä tarkoittaa käytännössä sitä, kuinka hyvin puhelimella otetuista kuvista voidaan havaita yksityiskohtia, joiden kontrastiero on pieni. Galaxy S6 edge pärjää tällä mittarilal selvästi paremmin kuin iPhone 6 tai 6s.

DxOMarkin videotestissä iPhone 6s on vuorostaan käytännössä samalla tasolla kuin Galaxy S6 edgekin, mutta kohina tuottaa iPhonelle selvästi enemmän hankaluuksia.iPhone 6s Plussan arvostelua DxOMark ei ole julkaissut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.