Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattori pilasi vahingossa julkaistuilla kuvilla HTC:n ensi viikon yllätyksen

1
Puhelinvertailu


HTC on kiusoitellut ensi viikon tiistaina järjestettävää tapahtumaa ja sen mukana tulevaa uutta One-puhelinta. One-puhelimen "tuleva evoluutio" on pyritty pitämään kuitenkin visusti salassa – joskin hieman epäonnistuen – mutta yksi operaattori pilasi viimeistään nyt yllätyksen.

Orange-operaattorin Ranskan osasto on vahingossa julkaissut One A9 -älypuhelimen kuvat verkossa. Korkealaatuiset kuvat esittelevät kovasti iPhonea muistuttavaa laitetta, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. viiden tuuman 1920x1080-resoluution näyttö, Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, optisella kuvanvakaimella varustettu 13 megapikselin kamera.

One A9 on siis M9:n edullisempi pikkuveli, joka näyttää lainaavan kovasti ulkonäköä maailman suosituimmalta älypuhelimelta ja sen uusimmalta inkarnaatiolta. Miten hyvin tämä sitten pelastaa HTC:n tiukasta ahdingosta, se jää nähtäväksi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Kuka kopioi ja ketä (vahvistamaton)

1

Mielestäni iPhone on matkinut takaosansa selvästi HTC One m7:sta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.