Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video esittelee Lumia 950 XL:n sisuskalut

PuhelinvertailuMicrosoft esitteli uudet Windows 10:llä varustetut Lumia-puhelimet pari viikkoa sitten. Myyntiin laitteet saapuvat pian, mutta jo nyt jotkut ovat päässeet käsiksi uutuuslaitteisiin.

Puolalainen Kapion LAB on julkaissut YouTubessa kaksi videota, joissa esitellään Lumia 950 XL -mallia – ja erityisesti sen sisuskaluja, kertoo Windows Central. Noin vartin mittaisilla videoilla kerrotaan kuinka Lumia 950 XL:n voidaan purkaa ja kasata.

Laitteen purkaminen ja kokoaminen vaikuttaa olevan mahdollista jopa kotikonstein mikäli löytyy sopivat työkalut ja kovasti tee-se-itse-henkeä. Valitettavasti tällainen operaatio tuhoaa takuun, joten sitä ei kannata kokeilla aivan huvikseen.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.