Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aikoo aikaistaa Galaxy S7:n julkistusta

1
Manu Pitkänen

Samsung aikoo aikaistaa Galaxy S7:n julkistusta
Samsung suunnittelee seuraavan sukupolven Galaxy S -lippulaivapuhelimen julkistusta tammikuulle, kertoo korealainen ET News. Julkistus ajoittuisi muutamalla viikolla aikaisemmaksi kuin aikaisemmat Galaxy S -esittelyt.

Samsungilla on olltu tapana esitellä uutta Galaxy S -puhelinta Barcelonan MWC-messuilla. Ilmeisesti Samsung ei enää halua kilpailla mediahuomiosta muiden Android-merkkien kanssa, vaan aikaistetulla julkistuksella Samsung varmistaa uudelle puhelimelleen mahdollisimman suuren näkyvyyden mediassa. Samsung on tyypillisesti julkistanut uudet Galaxy Note -puhelimen Berliinin IFA-messuilla, mutta tänä vuonna Samsung esitteli puhelimen pari viikkoa ennen messujen käynnistymistä.

SamMobilen mukaan se on myös kuullut Samsungin suunnittelevan aikaistettua julkistusta Galaxy S7:lle.

ET News kertoo myös, että Samsung pohtisi myös lippulaivakategorian jakamista kahtia todellisiin lippulaivoihin ja alemman kastin lippulaivoihin (Premium ja Sub-Premium). Jaottelulla Samsung yrittänee haastaa uusimpien Nexusten ja OnePlus 2:n kaltaiset puhelimet, haastaen kuitenkin samaan aikaan iPhonen kaikkein ylemmässä hintaluokassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

tonttila
tonttila

1

Olenko ainoa jonka mielestä tahti on jo turhan nopea? Vai olenko vanha jarru tekniikan kehityksessä? Raha ratkaisee, kaikilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.