HIGH.FI Androidille päivittyi: v1.099, uutislähteiden suodatus mukaan, vihdoinkin

3
Petteri Pyyny

No nyt! Toivotuin uudistus saapui Suomen parhaaseen uutissovellukseen
Julkistimme HIGH.FI Uutisvahdin Androidille viime vuoden syyskuussa. Olemme tuon jälkeen julkistaneet tasaisen tappavaan tahtiin uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia sovellukseemme. Yksi toive on keikkunut toivelistojen kärjessä aivan alusta saakka ja nyt se on toteutettu: uutislähteiden suodatus.

Eli tänään julkistettu versio v1.099 tuo asetuksiin mukaan valikon, josta käyttäjä voi halutessaan poistaa uutislähteet, joita ei enää halua sovelluksessa nähdä. Moni on kyllästynyt erilaisiin viihdejulkaisuihin ja onkin ymmärrettävää, että mahdollisuus näiden poistamiseksi on korkealla toivelistalla.

Lataa HIGH.FI Uutisvahti Androidille



Suodatus kattaa nyt Suosituimmat ja Uusimmat -listat eli käytännössä sovelluksen yleisimmät uutisnäkymät. Seuraavaan versioon, eli v1.1:een, suodatus laajennetaan kattamaan myös widgetti ja yksittäisten kategorioiden näkymät.

Sovelluksellamme menee varsin mukavasti muutenkin: kun yhteenlasketaan sekä Windows Phone että Android, on sovellusta ladattu jo n. 30'000 kertaa. Android-sovelluksemme käyttäjäarviot ovat myös hurjaa luettavaa: päihitämme kaikki muut kotimaiset uutissovellukset 4.2/5.0 keskiarvollamme ja arvostelujen keskiarvo on ollut noususuuntainen jo pidemmän aikaa. Android-sovellus on saanut jo yli tuhat käyttäjäarviota.

Uutislähteiden suodatuksen myötä sovelluksemme ns. perustoiminnallisuus alkaa olemaan pikkuhiljaa kasassa ja seuraaviin kehitysaskeliin toivommekin jälleen käyttäjiemme apua. Eli, miten sinä haluaisit sovellustamme kehittää? Kerro meille joko uutiskommenteissa tai ota yhteyttä suoraan palautelomakkeemme kautta.

Kiitos kaikille käyttäjillemme, ilman teidän palautteitanne ja tukeanne tämä projekti ei olisi koskaan kasvanut nykyisiin mittoihinsa.

Ja ne latauslinkit:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille
HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle

HIGH.FI v1.099 asetukset HIGH.FI v1.099 Uutislähteiden suodatus


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Kommentit (3)

dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RaxMidio:

Onko sovelluksen Windows Phone -versiolle tiedossa päivitystä?

Tulossa, mutta aikataulu on toistaiseksi avoin eli käytännössä talveen menee. Siellä tarkoitus tuoda em. suodatus käyttöön ja muuttaa sovellus samalla universaaliksi eli toimimaan myös Win10 työpöydällä.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Unhola:

Onko iphonelle tulossa sovellusta?

Epävirallinen, ei-meidän-tekemä, mutta meidän APIa käyttävä iOS-sovellus Highkara on tietojeni mukaan tuloillaan lähiviikkoina.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.