Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android pakottaa valmistajat kertomaan virrankulutuksesta

1
Puhelinvertailu

Android pakottaa valmistajat kertomaan virrankulutuksesta
Androidin uusimman version mukana tulee parempaa tietoa akkukestolle olennaisesta tiedosta. Marshmallow-version myötä Google pakottaa valmistajat tarjoamaan virrankulutusdataa, kertoo Android Police.

Googlen tarkoituksena on luoda läpinäkyvämpi kuva laitteen kuluttamasta virrasta, joka laittaa valmistajat varmasti myös optimoimaan sovelluksiaan. Myös vertailu eri valmistajien välillä tulee olemaan selkeästi helpompaa, joten kuluttajien on helpompi valita energiatehokkaampi laite.
Aiemmin dokumentointi ei ole ollut näin tarkkaa ja siten valmistajat ovat voineet piilottaa tiedoista heikosti suoriutuvia sovelluksia tai komponentteja. Muutoksesta kertoo Googlen julkaisema Compatibility Definition -dokumentti, jossa käsitellään 74 sivun verran Android-laitteiden vaatimuksia ja yhteensopivuutta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

hah ja aikookohan Google samalla valistaa käyttäjiä myös Chromen virrankulutuksesta muihin selaimiin verrattuna...?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja