Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippusuositun Lumia-mallin uusin seuraaja vuosi

1
Puhelinvertailu


Nokian ja sittemmin Microsoftin onnistuneimpia Windows-puhelimia ovat olleet usein edullisimmat Lumia-mallit. Edulliset mallistot nosti vuonna 2013 suosioon Lumia 520, joka on edelleen lienee selvästi myydyin Windows-puhelin. Nyt vuoto esittelee uutta edullista Lumia-mallia.

Malli kantaa Suomen yhden tunnetuimman tunturin nimeä koodinimenään. Saana on aivan edullisimpiin älypuhelimiin lukeutuva laite, jonka tekniikkaan kuuluu WMPowerUserin mukaan Qualcommin viimeisimmän sukupolven heikkotehoisin ja edullisin Snapdragon 210 -piiri, viiden tuuman HD-näyttö (720p), 8 megapikselin kamera, 2000 milliampeeritunnin akku ja microSD-muistikorttipaikka.

Kyseessä on todennäköisesti kuitenkin 4xx-sarjan Lumia, koska Microsoft esitteli jo Lumia 550:n. Edelliseen Lumia 4xx-sarjan malliin uudistukset ovat merkittäviä, vaikka käytännössä malli on samaa tasoa kuin alkuvuodesta esitelty Lumia 540.Laitteesta on vuotanut myös kaksi oheista kuvaa, jossa esiintyy varsin hillitty musta puhelin. Takaosasta paljastuu led-salama kameran vierestä ja napit paljastavat, ettei laitteessa ole erillistä kamerapainiketta, joka on linjassa muiden edullisempien Lumia-puhelinten kanssa.

Takakansi on irroitettava ja mattamuovia, kuulokeliitin yläpäädyssä ja USB-liitäntä alapuolella. Rakenne ja ulkonäkö muistuttavat kovasti sekä Lumia 540 ja Lumia 640 -malleja että uutta Lumia 550:tä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.