>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin puhelinliiketoiminta syöksyy – Bing kääntyi voitolliseksi

1
Manu Pitkänen

Microsoftin puhelinliiketoiminta syöksyy –  Bing kääntyi voitolliseksi
Microsoft on julkaissut heinä-syyskuun tuloksensa. Uusi kirjanpitovuosi alkoi iloisella uutisella: Bing-hakukone kääntyi voitolliseksi kasvaneen hakuvolyymin sekä mainoshinnoittelun parantumisen ansiosta. Bingin kasvua avitti Windows 10 ja sen Cortana-tuki.

Ohjelmistojätin laiteliiketoiminnan liikevaihto sen sijaan laski peräti 1,8 miljardia dollaria (49 %) heinä-syyskuussa. Laskun syyn Microsoft laittoi puhelinliiketoiminnan piikkiin. Lumioita myytiin kvartaalin aikana 5,8 miljoonaa kappaletta, kun vielä vuosi sitten myyntilukemat liikkuivat 9,3 miljoonassa kappaleessa. Peruspuhelimienkin myyntikäppyrä näyttää vahvasti alaspäin, sillä Lumia-tuoteperheeseen kuulumattomia puhelimia myytiin vain 25,5 miljoonaa kappaletta – vuosi sitten niitä myytiin 42,9 miljoonaa kappaletta.

Microsoft kertoi kesällä tekevänsä 7,6 miljardin dollarin alaskirjauksen Nokialta ostetusta puhelinliiketoiminnasta.

Kaiken kaikkiaan Microsoftin liikevaihto oli heinä-syyskuussa 20,4 miljardia dollaria. Vaikka siinä onkin kymmenisen prosenttia pudotusta viime vuoteen nähden, niin operatiivinen tulos pysyi suunnilleen ennallaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

aapii
aapii

1

Ihmekkö tuo, jos ei tule puhelimista rahaa. Eihän niitä kohta saa edes mistään. Lumia 830 ja 930 malleja ei saa.. Taitaa paras malli sarjassa olla 640 (ja 640XL). Tiedän asiakkaina tyytyväisiä Lumia käyttäjiä, jotka tulevat rikkinäisen 920/830/930 kanssa tiskille, että pitäisi saada uusi samanlainen, tai parempi - ja ainoa, mitä voimme tarjota, on puolta halvempi ja paljon huonommilla ominaisuuksilla oleva malli - tai sitten toinen merkki. Ja tuolla ihmetellään, kun bisnes ei käy..?!?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.