Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft tiputti Lumia 950:n hintaa Briteissä jo ennakkomyynnin aikana

1
Matti Vähäkainu

Microsoft tiputti Lumia 950:n hintaa Briteissä jo ennakkomyynnin aikana
Microsoft on aloittanut tässä kuussa uusien Lumia 950 ja Lumia 950 XL -mallien ennakkomyynnin ympäri maailman. Mallit saapuivat jo alkukuusta Briteissä ennakkomyyntiin, mutta ilmeisesti Microsoft on sittemmin harkinnut hinnoittelua uusiksi, kertoo AAWP.

Suomessa tällä viikolla ennakkomyyntiin tulleet uudet Lumia-lippulaivat hinnoiteltiin 599 (Dual SIM 649) ja 699 euroon. Briteissä laitteet olivat puolestaan suhteessa hieman kalliimpia ja Microsoft on laskenut hintaa nyt liki 50 punnalla.
Uudet hinnat ovat Briteissä £449.99 (n. 625 euroa) ja £529.99 (n. 735 euroa) eli hinnat ovat edelleen hieman korkeammat, mutta perinteisesti hintataso on saarivaltiossa manner-Eurooppaa korkeampi. Todennäköisesti hintojen tiputtaminen ei tarkoita Suomessa suoraan hinnanlaskua, sillä Microsoft on hyvin voinut tehdä hintamuutoksen ennen Suomen ennakkotilauksen aloittamista, mutta toiveikkaina voimme odottaa, että jälleenmyyjät alkavat laskea laitteiden hintaa mahdollisesti joulun jälkeen myös kotimaassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

mutta perinteisesti hintataso on saarivaltiossa manner-Eurooppaa korkeampi.


Ihan mutuna satunnaisia kaupan hintoja katsoen verottomana ehkä kaliimpia, verolla lähempänä sitä mitä Suomi kaupassa. vertailua vähän vaikeuttaa tarjoukset.

Hinnat ei taida tuolla olla jatkuvasti eläviä, vaan niitä tarkastetaan määräajoin, mikä voi osittain selittää miksi hintaeroja on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja