Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta uusi edullisempi sormenjälkilukijalla varustettu Honor

1
Matti Vähäkainu

Huaweilta uusi edullisempi sormenjälkilukijalla varustettu Honor
Huawei on julkistanut uuden Honor-mallin. Honor 5X on tietysti suositun Honor 4X -mallin seuraaja ja tuo mukanaan muutamia kalliimmista malleista tuttuja uudistuksia.

Honor 5X on varustettu edeltäjänsä tapaan 5,5 tuuman näytöllä, mutta koosta poiketen resoluutio on kasvanut 720p:stä Full HD:hen. Honor 4X:stä poiketen Huawei on päättänyt luottaa tällä kertaa Qualcommin valmistamaan järjestelmäpiiriin. Oman Kirin-piirin tilalle on laitettu Snapdragon 615, joka tarjoaa hyvää keskihintaluokan suorituskykyä.

Molemmat kamerat sekä akku ovat tuttuja Honor 4X:stä (13MP, 5MP, 3000mAh), mutta tällä kertaa mallista on kahden gigatavun RAM-muistin lisäksi kolmen gigatavun versio ja tallennustilaa on kasvatettu 16 gigatavuun. Huawei on lisäksi tuonut uuteen malliin sormenjälkilukijan, joita löytyy sen kalliimmista malleista, kuten Honor 7:stä ja Mate-sarjalaisista.

Alkuun laite saapuu myyntiin vain yhtiön kotimaassa Kiinassa, mutta toivottavasti laite saadaa pian myös Eurooppaan. Hinnat Kiinassa ovat n. 150 euroa (2GB) ja 200 euroa (3GB).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

TaioJ
TaioJ

1

Tyylikkään näköinen laite. Näitä vastaan on kohta vaikea länsimaalaisten puhelinvalmistajien kilpailla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja