Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Twiitti paljastaa: Ehkei iPhone olekaan enää niin helppokäyttöinen

3
Puhelinvertailu

Moniko teistä muistaa vielä kun iPhone saapui markkinoille? Se oli jotain simplistisempää ja helppokäyttöisempää kuin mikään muu puhelin sitä ennen. Kaikki toimi nopeasti, käyttöönotto oli helppoa, manuaali oli ohut ja sen avaaminen lähes turhaa.

Allekirjoittaneelle kokemus tuli iPod Touchin myötä, joka toi iOS:n suomalaisten ulottuville ennen iPhonea. Muistan käyttöönoton, joka tapahtui hetkessä ilman kommervenkkejä tai vippaskonsteja ja tietysti alta aikayksikön. Paljon on muuttunut sitten 2007 joulukuun, mutta edelleen iPhonea pidetään markkinoiden (hyvällä tavalla) yksinkertaisimpana käyttökokemuksena.
Ehkä sen käyttöönotto ei kuitenkaan ole enää nykyaikana yhtä yksinkertaista. Sen huomaa hyvin Luke Wroblewskin oheisesti twiitistä, joka esittelee uusimman iPhonen eli iPhone 6s:n käyttööoton kuvasarjana. Kuvasarja kostuu 45 eri kuvasta, jotka ovat kukin yksi ruutu iPhonen aivan ensimmäisistä askeleista.

Kaiken maailman tunnukset, asetukset, aktivoinnit ja tietysti käyttöehtojen loputon suo on täyttänyt ensikokemukset Applen laitteesta. Mutta kuinka vertautuvat Android- ja Windows-puhelimet? Ja onko tämä jo liian hankalaa vai ainoastaan perusteellista?


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

user@org (vahvistamaton)

1

Miten se sanottiinkaan, aika kuultaa muistot.

Alkuun tarvittiin yhteensopiva tietokone, siihen ohjelma, luuri johon oikea SIM, nettiytheys ja sitten ohjeiden mukaan, vasta sen jälkeen pääsi luuria käyttään.
Tietojen tuonti no...
Laite oli toki senjälkeen yksinkertainen käyttää kun muutaman asian opetteli ja ei halunntu tehdä kuin niitä asioita mitkä mahdollisia.

Mutta uutinen kiteytti alkuperäisen käytön yksikertaisuuden idean, vähän on yksinkeratista ja helppoa. Tämän päivän iPhonella voi tehdä paljon enemmän, ääni silti tälle päivälle.

Paitso tuolle kirjautumis ja laki rumpalle. en tiedä lakiosastoko takapiruna, vai mikä. Osa toki 3. osapuolten juttuja.

Vastaa
Mauriland
Mauriland

2

Ei toi oo ollut koskaan muuta kuin vaikea hallita. normi päivittäiset askareet on helppoja mutta siinä se sitten on. Asetuksia pitää kaivaa monista eri valikoista liittyen esim yhden ohjelman toimintoihin kun taas kilpailijoilla on ne löytyneet suoraan sovelluksen asetuksista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja