Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Podcastit tulevat Google Playn valikoimiin

2
Manu Pitkänen

Google Playn valikoimiin tulee uusi sisältötyyppi
Google Playn valikoimista löytyy sisältöä laidasta laitaa, mutta sieltä on puuttunut ainakin yksi merkittävähkö sisältötyyppi: podcastit. Tämä puute on kuitenkin korjaantumassa tuota pikaa.

Google on lisännyt Music-musiikkipalveluunsa (ei Google Playn musiikkikauppa, vaan erillinen Google Play Music -musiikkipalvelu) kaavakkeen, jolla podcastien tuottajat voivat lisätä ohjelmansa palveluun. Podcast-osio ei näyttäisi toimivan vielä Suomessa, mutta käytännössä palvelu ei vaadi tekijöiltä muuta kuin podcastin RSS-syötteen lisäämisen Google Play Musiciin.

Tällä hetkellä Google ottaa vastaan vain RSS-syötteitä ohjelmiin. Kuuntelijat eivät pääse vielä tallenteisiin käsiksi. Podcast-portaali tulee käyttäjien saataville "tulevien kuukausien" aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kolm3
Kolm3

1

Hyvät herrat... Laittakaa vaikkapa kaveri oikolukemaan kirjoituksenne, mikäli se ei itseltänne onnistu. Jostakin vuoden 2004 tienoilta asti olen seurannut ja selaillut AfterDawnia, enkä muista aikaa, jolloin uutisissa olisi ollut näin paljon kirjoitusvirheitä. Se ei ole se AdBlock, joka teidät tappaa...

Vastaa
olegbelov
olegbelov

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kolm3:

Hyvät herrat... Laittakaa vaikkapa kaveri oikolukemaan kirjoituksenne, mikäli se ei itseltänne onnistu. Jostakin vuoden 2004 tienoilta asti olen seurannut ja selaillut AfterDawnia, enkä muista aikaa, jolloin uutisissa olisi ollut näin paljon kirjoitusvirheitä. Se ei ole se AdBlock, joka teidät tappaa...

No ehkä nyt saavat roposet kasaan uutta oikolukuohjelmaa varten. Google play saisi kyllä vähän selkeyttää tota hommaa näidän eri ohjelmien ja vaihtoehtoje välillä. Ja se itse Google paly oli Galaxylla niin sekava ja kankea, että piti todella nopeaa vaihtaa takaisin Spotifyihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja