Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendon ensimmäinen älypuhelinpeli tulee ensi vuoden alussa

Manu Pitkänen

Nintendon ensimmäinen älypuhelinpeli tulee ensi vuoden alussa
Nintendo paljasti sijoittajille järjestetyssä tilaisuudessa, että sen ensimmäinen älypuhelinpeli julkaistaan ensi vuoden alussa. Alun perin peli piti julkaista tämän vuoden puolella. Nintendo suunnittelee itse pelinsä, mutta käytännön toteutuksessa se luottaa DeNAan.

Peliyhtiön ensimmäinen älypuhelinpeli on nimeltään Miitomo. Siinä pelaaja luo itselleensä virtuaalisia avatar-hahmoja, joita käytetään vuorovaikuttamiseen muiden pelaajien kanssa. Nintendo ei kertonut yksityiskohtaisia tietoja pelistä, mutta Miitomo vaikuttaa hieman mobiiliaikakauden Habbo Hotelilta. Miitomo on ladattavissa ilmaiseksi, mutta hahmoon ostettavat lisäosat ovat maksullisia.

Nintendon tarkoituksena on julkaista DeNA-yhteistyökuvion kautta vuoteen 2017 mennessä yhteensä viisi mobiilipeliä, joissa hyödynnetään Nintendon kehittämiä kuuluisia hahmoja. Peliyhtiön omistukseen kuuluvia hahmoja ovat esimerkiksi Super Mario, Zelda, Donkey Kong sekä Pokémon, josta on tulossa laajennettua todellisuutta hyödyntävä peli Nianticin kautta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja