Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Helsinkiläinen Futureplay Games julkaisi Farm Away! -farmipelin

2
Sami Koivunen

Helsinkiläinen Futureplay Games julkaisi Farm Away! -farmipelin
Helsinkiläinen Futureplay Games on julkaissut Farm Away! -pelin maailmanlaajuisesti.

Applen iOS-käyttöjärjestelmälle saatavissa oleva peli soft-launchattiin jo viime viikolla valituilla markkinoilla. Pelissä pelaajan tarkoituksena on farmipeleille tyypillisesti kasvattaa erilaisia eläimiä ja kasveja. Farmipeligenressä ei ole ollut suuria hittejä sitten Supercellin Hay Dayn, joten pelille voi hyvinkin löytyä tilaa markkinoilta.

Futureplay Games kertoo koostuvansa mobiilialan veteraaneista, joiden aiempiin työpaikkoihin lukeutuu mm. EA, Rovio, Remedy, Boomlagoon ja Reaktor. Yhtiö keskittyy tuotantomallissaan sovellusten sisäisten ostosten sijaan nk. view-to-play -malliin, jossa pelaaja katselee mainoksia edistyäkseen pelissä.

Farm Awayn voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Mahdollisesta Android-versiosta ei ole vielä tietoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Agent_007
Agent_007

1

Farm Away! -sovellusta ei kannata verrata Hay Day -peliin. Hay Dayssä on pelillisiä toimintoja jonkin verran, mutta Farm Away! on vain maalaisteemalla koristeltu Cookie Clicker.

Erikoista kyllä, että tuollaisilla avuilla pääsi tällä viikolla Best New Gamesiin, vaikka esim. Touch Arcaden viikkolistan mukaan tällä viikolla on App Storeen tullut oikeitakin pelejä.
http://toucharcade.com/2015/11/04/new-i...ing-tonight-68/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja