Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aikoo tuoda sormenjälkilukijan halpoihin älypuhelimiin

1
Manu Pitkänen

Samsung aikoo tuoda sormenjälkilukijan halpoihin älypuhelimiin
Sormenjälkilukijaa käyttävät älypuhelimet ovat tulossa yhä useamman kuluttajan ulottuville, kun Samsung aikoo lisätä sellaisen tuleviin keskihintaisiin ja alemman hintaluokan puhelimiin. Samsungin suunnitelmista kertoi Korea Herald. Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmä aiotaan myös sisällyttää näihin puhelimiin.

Tähän saakka Samsung on tarjonnut sormenjälkilukijoita vain Galaxy S- ja Galaxy Note -mallistojen puhelimissa sekä joissain Galaxy A -malliston puhelimissa. Alussa Samsung käytti pyyhkäisytyyppisiä lukijoita, mutta ne osoittautuivat suhteellisen epävarmoiksi ja uudemmissa puhelimissa on käytössä kosketuspohjainen lukija.

Korea Heraldin mukaan Samsungin tavoitteena on tuoda high-end-laitteista tutut ominaisuudet myös edullisimpiin älypuhelimiin. Tämän avulla Samsung pystyy kilpailemaan paremmin halvoilla ja laadukkailla älypuhelimilla nopeasti markkinaosuutta saaneita valmistajia vastaan. Samsungin puhelinbisneksen ongelmakohtina on pidetty häviämistä high-end-puhelimissa Applelle sekä kyvyttömyyttä kilpailla kiinalaisia ja intialaisia halpamerkkejä vastaan. Tilannetta yritettiin korjata tänä vuonna high-endin osalta julkaisemalla design-edellä kehitetyt Galaxy S6 -puhelimet.Samsung Pay -tuen ja sormenjälkilukijan lisääminen edullisiin älypuhelimiin ei ole kuitenkaan ongelmatonta. Halpojen älypuhelimien kate jää pieneksi ja uudet teknologiat syövät katetta entisestään.

Kiinalainen Coolpad julkaisi tänä syksynä sormenjälkilukijalla varustetun Note 3 -älypuhelimen, jonka hinta on vain 135 dollaria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jaakopsoni (vahvistamaton)

1

Tulossa on siis enemmän lagimista ja harmaita hiiksia. Älkää ostako samsungin lagiandroidia

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja