Suositun launcher-sovelluksen kehitys lopetetaan

Manu Pitkänen

Suositun launcher-sovelluksen kehitys lopetetaan
Kotinäyttösovellus EverythingMen kehitys on päätetty lopettaa. Ohjelman kehittäjän mukaan heidän liiketoimintamalli ei tuonut yhtiöön tarpeeksi rahaa kulujen kattamiseksi ja toiminnan ylläpitämiseksi. Kasvuyrityksen rahoittajatkaan eivät ilmeisesti olleet enää valmiita laittamaan pääomaa yhtiöön.

EverythingMen ajatuksena oli tehdä puhelimen kotinäytöstä kontekstitietoinen ja dynaaminen. Käytännössä puhelimen kotinäytöllä esitetyt sovellukset vaihtuivat ajan ja paikan mukaan (pohjautuen käyttäjän käyttötottumuksiin), jolloin käyttäjän ei tarvinnut tuhlata aikaa sovellusten etsimiseen. Lisäksi EverythingMe sisälsi universaalin haun, jonka avulla puhelimesta pystyi tekemään keskitetysti hakuja asetuksista, sovelluksista, yhteystiedoista sekä verkosta.

Ohjelman taustalla oleva ajatus on samankaltainen kuin esimerkiksi Nokian Z Launcherissa, vaikka kotinäkymäsovellusten toteutustapa onkin varsin erilainen.EverythingMe keräsi olemassaolonsa aikana yhteensä 15 miljoonaa latausta. Ohjelma sai huomiota myös Firefox-selainta kehittävältä Mozillalta, joka hyödynsi kotinäkymäsovelluksen tekniikkaa Firefox OS:ssä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
364 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -30%

Oppo Reno 7 Lite 5G
618 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 889 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (global) – hinta laskenut -29%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (global)
140 € Kärkkäinen
299 € Power
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 195 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.