Suositun launcher-sovelluksen kehitys lopetetaan

Manu Pitkänen

Suositun launcher-sovelluksen kehitys lopetetaan
Kotinäyttösovellus EverythingMen kehitys on päätetty lopettaa. Ohjelman kehittäjän mukaan heidän liiketoimintamalli ei tuonut yhtiöön tarpeeksi rahaa kulujen kattamiseksi ja toiminnan ylläpitämiseksi. Kasvuyrityksen rahoittajatkaan eivät ilmeisesti olleet enää valmiita laittamaan pääomaa yhtiöön.

EverythingMen ajatuksena oli tehdä puhelimen kotinäytöstä kontekstitietoinen ja dynaaminen. Käytännössä puhelimen kotinäytöllä esitetyt sovellukset vaihtuivat ajan ja paikan mukaan (pohjautuen käyttäjän käyttötottumuksiin), jolloin käyttäjän ei tarvinnut tuhlata aikaa sovellusten etsimiseen. Lisäksi EverythingMe sisälsi universaalin haun, jonka avulla puhelimesta pystyi tekemään keskitetysti hakuja asetuksista, sovelluksista, yhteystiedoista sekä verkosta.

Ohjelman taustalla oleva ajatus on samankaltainen kuin esimerkiksi Nokian Z Launcherissa, vaikka kotinäkymäsovellusten toteutustapa onkin varsin erilainen.EverythingMe keräsi olemassaolonsa aikana yhteensä 15 miljoonaa latausta. Ohjelma sai huomiota myös Firefox-selainta kehittävältä Mozillalta, joka hyödynsi kotinäkymäsovelluksen tekniikkaa Firefox OS:ssä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Edge 40 – hinta laskenut -23%

Motorola Edge 40
299 € Power
357 € Bigbox
383 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 389 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Xiaomi Redmi 12 – hinta laskenut -18%

Xiaomi Redmi 12
129 € Bigbox
152 € Proshop
159 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.