>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Harkitsetko siirtymistä Androidista Lumiaan? Microsoftin sovellus kertoo mistä sinun ei tarvitse luopua

5
Manu Pitkänen

Harkitsetko siirtymistä Androidista Lumiaan? Microsoftin sovellus kertoo mistä sinun ei tarvitse luopua
Microsoft keksii jatkuvasti uusia tapoja, joilla se saisi ihmisiä siirtymään Androidista Windows-puhelimien pariin. Tarjolle on tuotu jo aiemmin sovellus, jolla voi siirtää omat tiedot Androidista Windows Phoneen. Nyt Microsoft on esitellyt AppComparison-sovelluksen, jonka avulla vaihtoa harkitsevat kuluttajat voivat katsella ennakkoon miltä lempisovellukset näyttävät "aidan toisella puolella".

Sovelluksen avulla Microsoft yrittänee hälventää Windows-puhelimiin liittyviä ennakkoluuloja. Ihmisten mieliin on viime vuosista juurtunut ajatus, että Windows-puhelimien sovellusvalikoima on heikko verrattuna Androidiin tai iOS:ää. Jos sovellus johonkin palveluun on olemassa, niin se ei välttämättä ole virallinen tai ominaisuuksiltaan karsitumpi.

AppComparisonin avulla pystyy nopeasti tarkistamaan mitkä sovellukset löytyvät Windows Phone Storesta ja missä tapauksissa on tyydyttävä vaihtoehtoisiin ratkaisuihin. Esimerkiksi Chrome-selainta ei löydy Windows Phonelle, mutta sovellus ehdottaa vaihtoehdoksi UC Browseria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

WereCatf
WereCatf

3

I osannut ehdottaa vaihtoehtoja puolillekaan niistä ohjelmista, mitä itse tulee käytettyä. Eipä sillä, pikanen Googletus näyttäis sanovan, ettei Windows Phonelle ylipäätään ole Mumble-clientia, hyvää SSH-softaa, nmapia, yms. Niin pitkään, ko Windows Phone on tuommonen lelu ilman kunnon tehokäyttäjän softaa, niin minul ei ole pienintäkään aikomusta edes harkita sitä.

Vastaa
Caliber
Caliber

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti åpo:

Mieluusti vaihdan tämän nykivän viruspesän pois,kyllä.

Viikon oon kärvistelly tällä WP:llä, ja voin kertoa että on aivan riittävästi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.