Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan älypuhelimallit tarjolla nyt ilman kutsua

5
Matti Vähäkainu

OnePlussan älypuhelimallit tarjolla nyt ilman kutsua
Myös kiinalainen OnePlus on liittynyt Black Friday -tarjouksia tarjoavien älypuhelinvalmistajien joukkoon. OnePlus on lähestynyt tarjouksia eri tavalla, kuten se tekee koko myynnin kanssakin.

OnePlus X ja OnePlus 2 -mallit ovat tarjolla nyt ilman kutsua koko Thanksgiving- ja Black Friday -viikonlopun ajan. Tavallisesti kiinalaisvalmistajan puhelimia saa ostettua vain kutsun saatuaan. Nyt laitteita myydään kaikille rajoituksetta.

Yhtiöltä löytyy itseasiassa myös pieniä hinta-alennuksia, sillä suojakuoret, näytönsuojat ja muut lisätarvikkeet ovat alennuksessa. Lisätietoa Black Friday -tarjouksista löytyy täältä. Suurimmat tarjoukset ovat OnePlus One -mallin suojakuorissa ja näytönsuojissa, jotka ovat peräti 90% alennuksessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Jumtauni
Jumtauni

1

Naurettavaa pelleilyä. Miksi puhelimen ostaja tarvitsee "kutsun"? Eikö riitä, että lyö rahat tiskiin? En edes harkitsisi tuollaisen puhelimen ostoa, vastaavia ja parempia saa halvemmalla suoraan hyllystä. Saa nähdä kauanko kikkailee, ennen kuin napsahtaa...

Vastaa
Wimoweh
Wimoweh

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jumtauni:

Naurettavaa pelleilyä. Miksi puhelimen ostaja tarvitsee "kutsun"? Eikö riitä, että lyö rahat tiskiin? En edes harkitsisi tuollaisen puhelimen ostoa, vastaavia ja parempia saa halvemmalla suoraan hyllystä. Saa nähdä kauanko kikkailee, ennen kuin napsahtaa...

Mistä saat 300e hintaan vastaavan tai paremman? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn.

Vastaa
Jumtauni
Jumtauni

3

Esim. täältä: Gearbest.com, Xiaomi Redmi Note 3 ja Meizu MX5

Voisit myös kertoa mistä löytyy OP2 hintaan 300 euroa. Lisäksi noissa molemmissa luureissa on 32 gigaa muistia vs. OP2 16 gigaa.

Vastaa
WereCatf
WereCatf

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jumtauni:

Voisit myös kertoa mistä löytyy OP2 hintaan 300 euroa. Lisäksi noissa molemmissa luureissa on 32 gigaa muistia vs. OP2 16 gigaa.

OnePlus 2:ta saa aina 64GB malliin asti, kun taas esim. tuo Xiaomi Redmi Note 3 löytyy myös 16GB mallina. Ei nyt taida ihan vertaus siis onnistua. OP2:ssa on giga enemmän RAMmia, 16GB mallissa 3GB RAM, 64GB mallissa 4GB, kun taas Redmissä 16GB mallissa 2GB RAM ja 32GB mallissa 3GB RAM. OP2:ssa parempi kamera, tukee videokuvausta 4K-resolla asti ja 1080p 60FPS, 720p 120FPS, kun taas Redmi tukee 1080p 30FPS yms.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja