Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensi vuoden Snapdragon tuplaa huippupuhelinten muistin?

4
Matti Vähäkainu

Ensi vuoden Snapdragon tuplaa huippupuhelinten muistin?
Snapdragon 820 tulee olemaan seuraavan huippupuhelinsukupolven yksi tärkeimmistä piireistä, mutta jo nyt katseet on suunnattu vasta mahdollisesti 2017 markkinoille saapuvaan Snapdragon 830 -piirin, joka saattaa tuoda merkittäviä parannuksia muun muassa RAM-muistin osalta.

GSMArena kertoo kiinalaislähteistä, joiden mukaan ensi vuoden aikana todennäköisesti esiteltävä Snapdragon 830 tukisi nykyisiin huippupuhelimiin verrattuna peräti kaksi kertaa suurempaa RAM-muistin määrää. Galaxy S8:n kaltaisista puhelimista voisi siis löyty peräti 8 gigatavua RAM-muistia, joka kasvattaisi laitteiden potentiaalia jälleen merkittävästi.

Kahdeksan gigatavun käyttömuisti tarkoittaisi moniajon parantumista entisestään ja voisi tarjota yhä enemmän PC:n kaltaisia ominaisuuksia, jotka ovat jo osaltaan löytäneet tietään mobiililaitteisiin. Myös raskaat ohjelmistot, kuten Photoshop, voisivat toimia entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin.


Tämä on tietysti vielä puhdasta spekulointia eikä mitään varmaa tässä vaiheessa voida vielä sanoa. Toistaiseksi odottelemme vielä ensimmäisiä laitteita, joissa käytetään Snapdragon 820 -piiriä. Todennäköisesti ensimmäiset sellaiset laitteet esitellään alkuvuodesta. Kenties vuosi siitä eteenpäin ja näemme ensimmäisen älypuhelimen 8 gigatavun RAM-muistilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

etrade
etrade

1

Onneksi tulee SyncPhone Intelin Atom piirillä missä pyörii normaali Windows niin pääsee eroon noista miljoonan apsin leluista. Voi hoitaa kaiken yhdellä selaimella ja kaikkilla normaaleilla ohjelmilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Maw83 (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti etrade:

Onneksi tulee SyncPhone Intelin Atom piirillä missä pyörii normaali Windows niin pääsee eroon noista miljoonan apsin leluista. Voi hoitaa kaiken yhdellä selaimella ja kaikkilla normaaleilla ohjelmilla.

Montaa selainta sä puhelimessa käytät? Ohan se hyvä et pääset pelaan Windowsin normaalia pasianssia. Muuta et sillä tee

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
AndroidWindows (vahvistamaton)

3

Varmasti vaikka puhelimessa olisikin 8GB RAM-muistia, Samsung onnistuisi tekemään sen niin, että vapaata on 300-400 MB. XD

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti etrade:

Onneksi tulee SyncPhone Intelin Atom piirillä missä pyörii normaali Windows niin pääsee eroon noista miljoonan apsin leluista. Voi hoitaa kaiken yhdellä selaimella ja kaikkilla normaaleilla ohjelmilla.

Haluat oikeasti ajaa "normaalia" Windowsia puhelimessasi? Onnea vaan valitsemallasi tiellä. 😊

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja