Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan seuraava sissitaktiikka ovat iPhone-kuoret

1
PuhelinvertailuKiinalaisyhtiö OnePlus tunnetaan paitsi suositusta ja varsin onnistuneista Android-puhelimista, mutta myös erikoisesta markkinoinnista. OnePlussan sissimarkkinoinnin seuraava inkarnaatio ovat iPhone-suojakuoret.
Tarjolle on tuotu iPhone 6 ja iPhone 6s -malleille suojakuoria, joiden pinnoite on OnePlus-malleista tuttua – ja varsin pitävää – Sandstone-mallia. Yhtiön mukaan lahjaksi suunnattu suojakuori tuo iPhone-käyttäjille OnePlus Onen ensi kertaa esittelemän ja kiitellyn pinnoitteen ja näin ollen iPhone-käyttäjä huomaa mistä jää paitsi.

Suojakuoren mukana tulee myös yksi yllätys: kutsu ostamaan uusi OnePlus X. Riippuen vastaanottajan onnesta kutsu saattaa olla myös rajoitetun erän keraamiseen versioon tai jopa ilmainen puhelin.

Toistaiseksi suojakuorta ei ole iPhonen suuremmille Plus-malleille eikä Android-malleille, jotka kaipaavan liukkaan pinnan päälle hiekkapaperin pitävyyttä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja