Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaikki kuvat uusista Galaxy A -malleista

Puhelinvertailu

Samsung julkisti tänään vuoden 2016 malliston Galaxy A-sarjalle. Kolme mallia ovat Galaxy A7, Galaxy A5 ja Galaxy A3, ja ne uudistavat jo olemassa olevan mallisarjan.

Puhelinmallien tärkeimmät uudistukset olivat ulkonäössä, kameroissa ja sormenjälkilukijoissa (lukuunottamatta A3-mallia). Suomessa ensi vuonna myyntiin tulevat ainakin alkuun vain A3 ja A5. Tässä kuitenkin kuvat kaikista kolmesta puhelinmallista eri värivaihtoehtoina.

Samsung Galaxy A3Samsung Galaxy A5


Samsung Galaxy A7


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja