Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus tuomassa zoomilla varustetun ZenFonen vihdoin markkinoille

Matti Vähäkainu

Asus tuomassa zoomilla varustetun ZenFonen vihdoin markkinoille
Asus on vihdoin tuomassa markkinoille jo alkuvuodesta julkistettua ZenFone Zoom -kamerapuhelinta. Kuten nimestä voi olettaa, niin tässä tapauksessa paljolti inflaatiota kärsinyt termi kamerapuhelin on osuva.

ZenFone Zoom on 5,5 tuuman Full HD -näytöllä, 64-bittisellä Intelin Atom Z3580 tai Z3590 -järjestelmäpiirillä varustettu puhelin, jonka suurin myyntivaltti on kolminkertainen optinen zoomi. Laitteessa on 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 (Z3580) tai 128 (Z3590) gigatavua tallennustilaa.

Pyöreän, Lumia 1020:sta muistuttavan kameramodulin tekniikasta löytyy kymmenen elementin linssi, f2.7-aukko, 13 megapikselin sensori, kaksoissalama, lasertarkennus sekä optinen kuvanvakautus. Kameran toteutuksesta vastaa japanilainen kameravalmistaja Hoya.ZenFone Zoom tulee alkuun myyntiin vain Aasiassa eikä Asus ole toistaiseksi kertonut laitteen saapumisesta länsimaihin tai tarkemmin Suomeen. Laitteen hinnat sijoittuvat Taiwanista versiosta riippuen noin 400-500 euron välimaastoon.

Yhtiö on julkaissut myös tukun puhelimella ottamiaan kuvia, joissa esitellään tietysti erityisesti laitteen zoomia, mutta myös makro-ominaisuuksia. Alla kaikki 12 kuvaa, jotka voi klikata suuremmaksi.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja