Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ballmerilta kovaa kritiikkiä: Universaalit sovellukset ei riitä, Android sovellukset saatava Windowsille

Manu Pitkänen

Ballmerilta kovaa kritiikkiä: Universaalit sovellukset ei riitä, Android sovellukset saatava Windowsille
Microsoftin entinen toimitusjohtaja ja yhtiön suurimpiin omistajiin kuuluva Steve Ballmer antoi painavaa kritiikkiä ohjelmistoyhtiön yhtiökokouksessa.

Ballmer antoi palautetta Microsoftin pilvipalveluiden tulosraportointityylistä, mutta sen lisäksi hän kertoi näkemyksensä yhtiön ohjelmistostrategiasta. Kokouksessa ihmeteltiin muun muassa sitä, että miksei Starbucksilla ole vieläkään sovellusta Windows Phonelle. Toimitusjohtaja Satya Nadellan mukaan Windows 10:n universaaleiden sovellusten avulla niin sanottua app gapiä saadaan kurottua kiinni muihin ekosysteemeihin nähden.

Vastaus ei tyydyttänyt Ballmeria, jonka mielestä universaalit sovellukset eivät tule toimimaan. Hänen mielestä Microsoftin tulisi mahdollistaa Android-sovellusten suorittaminen Windowsilla.

Microsoft on tutkinut Android-sovellusten emulointia Windowsilla niin sanotun Project Astorian kautta. Syksyn mittaan on kuitenkin alkanut käydä ilmeiseksi, ettei Microsoft enää panosta hankkeeseen. The Vergen mukaan Microsoft panostaakin tällä hetkellä iOS-sovellusten Windows-porttauksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja